Stage Content & Communicatie

Apply now

Stage Marketing Communicatie

NiceDay's marketing & communicatie team is op zoek naar een Marketing & Communicatie Stagiair(e)

Full-time · Rotterdam / Remote

Hou jij van het schrijven van pakkende teksten, heeft social media geen geheimen voor je en ben je een echte aanpakker? Heb je interesse in psychologie, wil je graag leren in een bedrijf en tegelijkertijd een verschil maken in de wereld van mentale gezondheid? Dan zijn wij op zoek naar jou als Marketing Communicatie Stagiair(e) binnen het MarCom team van NiceDay!

Wat ga je doen

Tijdens jouw stage in het Marketing & Communicatie team van NiceDay Nederland word je begeleid door onze Marketing Communicatie medewerker en Growth Marketeer. Als stagiar(e) binnen ons team zullen je werkzaamheden uit veel verschillende marketing communicatie gerelateerde taken bestaan. Denk aan het schrijven van pakkende content voor LinkedIn, het maken van een flyer voor een evenement of korte copy voor advertenties. Maar je wordt mag ook meedenken met online (mail)campagnes en bent dan zo van concept tot uitvoering betrokken. Je blijft graag up to date met ontwikkelingen rondom communicatie en social media en speelt makkelijk in op actualiteiten.

Over NiceDay Nederland

NiceDay Nederland is een echt Rotterdams bedrijf en wij geloven dat mentale ondersteuning persoonlijker en effectiever moet en kan. In een jong, internationaal en enthousiast team werken we samen aan een digitaal product voor de GGZ, wat zowel de therapeut als cliënt meer inzicht in het proces en de voortgang van de behandeling geeft. Ons unieke NiceDay-behandelplatform maakt optimaal gebruik van technologie in de behandeling en biedt therapeuten zo de tools om cliënten te ondersteunen wanneer zij dat het meeste nodig hebben, ook tussen de sessies door! 

Wie ben jij

 • Je bent creatief en houdt van het creëren van content en communicatie

 • Je bent bezig met een relevante HBO opleiding

 • Je hebt affiniteit met psychologie en mentale gezondheid

 • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

 • Initiatiefrijk, positief en pro-actief

 • Nieuwsgierig en leergierig 

Wat bieden we jou

We bieden een informele werkomgeving en werken gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis. Er is regelmatig een gezellige vrijmibo, pubquiz of movienight op ons kantoor op de 17e verdieping, uitkijkend over het Hofplein in hartje centrum Rotterdam! Een geweldig uitzicht en op kruipafstand van het station, winkels en gezellige kroegjes; wat wil je nog meer?

NiceDay is een bedrijf waarin er veel ruimte en vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. Naast gezellige én professionele collega’s vanuit allerlei verschillende landen, kun je onder meer dit verwachten als stagiair bij NiceDay:

 • Stage per direct beschikbaar
 • Stage van 32 uur - 40 uur
 • Stagevergoeding
 • Combinatie van kantoor- en thuiswerk
 • Reiskostenvergoeding
 • Een actieve party commissie die zorgt voor de leuke borrels en activiteiten

Solliciteren?

Heb je interesse voor onze Stage Content & Communicatie? Dan horen we graag van jou?