New business consultant NiceDay

Apply now

New business consultant NiceDay

NiceDay Healthcare Nederland zoekt een new business consultant

Full-time · Rotterdam / Remote

Wil jij de (r)evolutie binnen de mentale gezondheidszorg helpen versnellen?

Vind jij dat mentale gezondheidszorg beter kan, door minder lange wachtlijsten en meer vraaggestuurd helpen? Zie jij toekomst voor digitale hulpverlening en durf je binnen de GGZ onze toekomstige klanten te overtuigen dat digitale hulpverlening werkt? 

Samen met een klein team sales en marketing & communicatie professionals werken we bij NiceDay Nederland aan blijvende verandering in de manier waarop mentale zorg geboden wordt.

Omdat we iets nieuws in de markt zetten zijn we op zoek naar een echte go-getter, iemand die vanuit een stevige overtuiging en passie de mentale zorg wil gaan opschudden. Dit doe je met balans tussen commercie en sensitiviteit waardoor je goed je weg weet te vinden binnen de gezondheidszorg. 

Je hebt een professionele werkhouding en bent oplossingsgericht waardoor klanten en collega’s graag met jou in gesprek zijn.

Op basis van een sterke online marketing insteek zet je samen met het marketing team en sales collega's ons commercieel plan in werking, stel je realistische targets en word je verantwoordelijk voor leadopvolging (SQL), nurturing en deal closing. 

Wie ben jij?

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • minimaal 5 jaar ervaring binnen een commerciële positie

 • achtergrond of ervaring in de zorg, GGZ is een pré

 • je legt je focus graag op innovatie/ disruptie


Wie zijn wij?

Bij NiceDay Healthcare Nederland geloven we dat mentale ondersteuning persoonlijker moet en kan. Door technologie op een innovatieve manier in te zetten kunnen we stappen nemen, zowel preventief als binnen de zorg, die voorheen niet mogelijk waren. Ons NiceDay concept maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden en biedt ondersteuning wanneer dit het meeste effect heeft. 

Op dit moment ervaren meer dan 2400 therapeuten en ruim 35.000 cliënten de meerwaarde van online digitaal behandelen. Door dagelijks gebruik te maken van de NiceDay app, de webportal en de uitgekiende NiceDay behandelmethode helpen we zorginstellingen om echte impact te hebben op de GGZ.

Wat NiceDay Nederland jou kan bieden

 • een zelfstandige en uitdagende baan (32-40 uur) waarbij je direct rapporteert aan MT
 • een mobiliteitsvergoeding, laptop en mobiele telefoon
 • thuiswerkvergoeding en ontwikkelbudget
 • doorgroeimogelijkheden 
 • omdat we een klein team zijn, zijn de lijntjes kort waardoor je snel impact kunt maken
 • we werken vooral vanuit huis en dat blijven we doen, met als ‘t weer mag, afwisselend op kantoor
 • NiceDay team bestaat uit in totaal 50 sociale & ambitieuze professionals die elkaar graag ontmoeten tijdens borrels en social events

Reageren

Heb je interesse om deel van ons team uit te maken als new business consultant NiceDay? Dan horen we graag van jou!